Nieuws

10 oktober: Lancering herstelverhalenbundel

YESSS, op 10 oktober 2023 wordt onze Herstelverhalenbundel gelanceerd!  

Uit eigen ervaring weten de vrijwilligers van Stichting JIJ wat het betekent om met eetproblematiek te maken te hebben. En wat een eenzaam, onzeker en verdrietig gevoel dit dagelijks geeft. Tegelijkertijd hebben zij ook ervaren wat het betekent om het pad van herstel te bewandelen. Ook al is de weg naar herstel soms heel moeilijk, het is zó de moeite waard om weer vrij te zijn. En volop van het leven te kunnen genieten!  

Dit drijft hen om anderen, die in hetzelfde schuitje zitten, met hoop, inspiratie, kracht en ervaring, te laten merken dat ze ertoe doen. Dat het ook voor hen mogelijk is om te herstellen. Dat de weg naar herstel mogelijk is, willen wij heel graag met een breder publiek delen. Vaak is het moeilijk om de stap te nemen om hulp te vragen. Of in eerste instantie te erkennen dat jij zelf of een naaste te kampen heeft met eetproblematiek. 

Wij hebben een aantal ervaringsdeskundigen van Stichting JIJ gevraagd om de eigen ervaringen op te schrijven. Hier is een prachtige verhalenherstelbundel uit ontstaan. Wij denken dat deze bundel een krachtbron kan zijn voor velen met eetproblematiek. 

Duurzaam herstellen van eetproblematiek vraagt om een andere aanpak dan het monitoren van eetgedrag en gewicht. Wij hopen dat wij door het delen van onze verhalen iets kunnen betekenen in het leven van mensen met eetproblematiek en hun naasten. En dat het vertellen van de verhalen bijdraagt aan een bredere kijk op eetproblematiek en passende behandelingen. 

Verkoop van het boek

Het boek is vanaf 10 oktober 2023 te koop. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@stichting-jij.nl. Hierbij kun je aangeven dat je het boek wilt bestellen en waar het boek naartoe gestuurd mag worden. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met daarin de verdere informatie met betrekking tot betalen. Na betaling zorgen wij dat het boek naar jou wordt toegestuurd.         

Je kunt het boek als paperback (€ 24,50) of E-book (11,99) krijgen. Let op: de E-book versie is later dit jaar beschikbaar. 

De opbrengst van de verkoop wordt volledig gebruikt voor de ervaringsdeskundige ondersteuning, die wij bieden aan mensen met eetproblematiek  

Ben je donateur van Stichting JIJ? Dan ontvang je binnenkort een mail met informatie over deze bundel.  

Deel dit nieuwsbericht via:

Gerelateerde nieuwsberichten

Scroll naar boven