» JIJ voor jou

Het JIJ-huis

Een rustige plek waar je jezelf kan zijn  

Het JIJ-huis is een sfeervol ingericht woonhuis waar ervaringsdeskundige vrijwilligers jou graag ontmoeten. De warme, huiselijke sfeer en het onderlinge begrip maken het JIJ-huis voor velen een veilige, huiselijke en fijne plek. Je kunt er helemaal jezelf zijn.

Het JIJ-huis Stichting JIJ ondersteuning bij eetproblematiek Rotterdam

Wat het JIJ-Huis biedt

Woonkamer Stichting JIJ huurlocatie Rotterdam

Vrije inloop 

Tijdens de inloop staan wij voor jouw klaar om een praatje te maken, naar jouw verhaal te luisteren of samen een activiteit te doen. Loop dus binnen wanneer je wilt.  

Er zijn altijd twee herstelde ervaringsdeskundige vrijwilligers aanwezig. Zij verwelkomen jou bij binnenkomst en vragen je wat op die dag jouw behoefte is. Wil je even met rust gelaten worden, studeren of werken? Dan is daar de ruimte voor. Wil je graag onder de mensen zijn en ben je juist op zoek naar afleiding of gezelligheid? Dan kan dat ook. Doe mee met een activiteit, zoals een bordspel, puzzelen of een film kijken. Of drink gewoon gezellig een gratis kopje thee of koffie bij ons. 

Wij organiseren ook een online inloop voor mensen die vanuit huis willen deelnemen.

Wekelijkse activiteiten, trainingen en workshops 

Elke week organiseren we trainingen, workshops en activiteiten in het JIJ-huis, waar je je als lid kosteloos en vrijblijvend voor kunt aanmelden.  

Deze activiteiten variëren van een gezellige spelletjes- of filmavond tot een creatieve workshop. En van yoga tot een training over grenzen stellen en opkomen voor jezelf. Deze trainingen kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw herstel. Je kunt je als lid gratis aanmelden en deelnemen wanneer jij dit wilt. 

Wij organiseren ook online activiteiten voor mensen die vanuit huis willen deelnemen. 

Stichting JIJ eettafel JIJ-huis

Eet JIJ mee?

Je kunt – tegen een kleine vergoeding – op bepaalde tijden met ons mee eten (lunch of diner). Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je thuis voelt en er geen druk ligt op het eten.

Extra aanbod voor jongeren in het JIJ-huis

Voor de groep jeugd vanaf 14 jaar organiseren naast het algemene aanbod ook specifieke inloopmomenten en zijn we zijn in de schoolvakanties meer open.

JIJ-ontmoet-momenten

Ben je benieuwd of het lidmaatschap van het JIJ-huis iets voor jou is? Kom dan langs tijdens ons JIJ-ontmoet moment. 

Wat je mag verwachten 

Deze momenten organiseren wij zes keer per jaar. Je kunt dan gratis en vrijblijvend binnenlopen in ons inloophuis. Hier kun je de sfeer proeven en ervaren wat Stichting JIJ voor jou kan betekenen. Ook zijn er leden van het JIJ-huis aanwezig die jou graag vertellen over hun ervaringen en hoe Stichting JIJ hen heeft geholpen in hun herstelproces. 

Houd er rekening mee dat we vragen om zonder familie of vrienden (naasten) te komen, zodat andere leden zich op hun gemak voelen in ons inloophuis. We hopen je snel te zien bij Stichting JIJ! 

Kijk voor de tijden in onze agenda.

Het JIJ-huis Stichting JIJ inloophuis
Scroll naar boven