Contact

Vragen over Stichting JIJ of over ons aanbod? Heb je een persoonlijke vraag of wil je iets aan ons kwijt? Neem dan contact met ons op. Of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook heb je de keuze om met ons te chatten via de chatbox rechts van deze pagina. Je privacy is gewaarborgd.

Stichting-JIJ_JIJ-huis_Fresia4_Oostzeedijk-Beneden-Rotterdam_Ondersteuning-eetproblematiek

Oostzeedijk Beneden 11
3062VJ Rotterdam

KvK nummer: 24489315
IBAN: NL 33 INGB 0005 3864 18

E-mail

Telefonisch contact

*Zie de actuele tijden van ons Informatie-, Advies- en Steunpunt (IAS-punt) hier.

Let op!
Voor bezoekers van het JIJ-huis: Graag de bel bij de voordeur van het JIJ-huis gebruiken. Voor bezoekers van het IAS-punt: Graag de bel van het IAS-punt gebruiken.

Stuur ons een bericht

Bereikbaarheid OV

Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 24 en metrohalte Voorschoterlaan liggen op 500 meter loopafstand van onze locatie. Metrostation Gerdesiaweg en Voorschoterlaan liggen aan de metrolijnen A, B en C. Dit betekent dat vanuit vele richtingen deze stations rechtstreeks te bereiken zijn.

Bereikbaarheid auto

Met de auto zijn we gemakkelijk bereikbaar vanaf de A16 en A20. Er is betaalde parkeergelegenheid in de wijk. Verder kun je, mits je gebruik maakt van het ov, gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom (*). Vanaf de Kralingse Zoom kun je de metro nemen naar Voorschoterlaan. Deze metrohalte ligt op 5 a 10 minuten loopafstand van onze locatie.
 
Je kunt ook op een andere P+R terrein parkeren (link naar deze pagina aub maken: https://www.rotterdam.nl/pr-terreinen.
Scroll naar boven