Vacature

Inloopondersteuner (vrijwilligersfunctie)

Werken bij Stichting JIJ biedt de kans om een bijdrage te leveren aan een goed doel. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers help je mee om een plek te bieden waar iedereen die te maken heeft met eetproblematiek terecht kan. Word jij onze nieuwe inloopondersteuner?

Als inloopondersteuner ben je samen met een andere inloopondersteuner verantwoordelijk voor de inloop. Je verwelkomt de leden, zorgt voor een veilige sfeer. Tijdens de inloop maak je een praatje en daarnaast kun je iets creatiefs doen of speel je met zijn allen een spelletje. Je kijkt samen waar de behoefte ligt.

Wat vragen wij van jou?

  •  Je hebt ervaring met een eetstoornis (anorexia, boulimia, BED of NAO) en bent minimaal 1,5 jaar hersteld*.
  • Het hebben van een specifieke opleidingsachtergrond is voor deze functie geen vereiste.
  • Je bent 18 jaar of ouder en hebt de intentie om voor langere periode (minimaal 1 jaar) aan ons verbonden te zijn.
  • Je bent tenminste 2 dagdelen per maand beschikbaar.
  • Je bent bereid deel te nemen aan verplichte trainingsmodules, intervisies en overlegvormen (deze kunnen plaatsvinden op een zaterdag).
  • Voorafgaand aan indiensttreding wordt gevraagd om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Wij kunnen deze gratis voor jou aanvragen voordat je bij ons start.

Solliciteer door te mailen naar vacatures@stichting-jij.nl!

Voor vragen of opmerkingen kun je ook mailen naar bovenstaande mailadres!
* Indien je nog niet 1,5 jaar hersteld bent, maar wel aan het eind van je herstel bent kun je ook contact met ons opnemen

Deel deze vacature via:

Scroll naar boven