Ons team

Bianca van Ardenne

Medewerker cliëntenadministratie en Medewerker financiële administratie C

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven? 

Eerlijk, betrouwbaar, liefdevol/passievol, recht voor zijn raap en gestructureerd. 

Wat doe je voor Stichting JIJ? 

Coördinerend medewerker cliëntenadministratie & medewerker financiële administratie. Ik doe de volledige cliëntenadministratie en doe ook taken voor IAS. Voor de financiën doe ik op het moment de reiskosten, vergoedingen en donateurs. 

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan? 

Ik heb een passie voor administratie en cijfers maar ook mensen helpen dus toen ik de vacature tegenkwam vond ik dit op mijn lijf geschreven. Hoewel ik nu meer en andere dingen doe dan toen ik voor het eerst bij de Stichting kwam. Wat ik nu doe past nog beter bij mij en heb mij verder kunnen ontwikkelen binnen Stichting JIJ. 

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen? 

Betrokken worden bij een organisatie die grote katachtigen redt en een veilig onderkomen geeft. Dit is een sanctuary in Slowakije en ik help daar vrijwillig nu inmiddels 7 jaar en ben daar minstens 1 keer per jaar. Het allerbeste is soort van dicht bijkomen bij mij geadopteerde leeuw Leon. Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik dit mag doen en dat ik wilde dieren kan helpen. 

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven? 

Dat het oké is om jezelf te zijn en dat jij je niet hoeft aan te passen aan de wereld. Dat jij een mooi individu bent die het waard is om van gehouden te worden en zeker door jezelf. En geef nooit op. 

Scroll naar boven