» Ons team

Sylvia van den Tol

Coördinator ondersteuningstraject

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven?

Loyaal, doorzetter, zorgzaam, open-minded, lief

Wat doe je voor Stichting JIJ? 

Ik ben Coördinator Ondersteuningstrajecten en daarnaast houd ik mij ook bezig met netwerken en contacten met fondsen en financieerders.

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?

Mijn motivatie om bij Stichting JIJ te gaan werken was vooral de wens dat ik iets kon betekenen voor mensen die in de zware weg van herstel zitten. Ik heb mij heel eenzaam en onbegrepen gevoeld in die weg en had graag een plek als JIJ gehad. Al kon ik maar voor 1 iemand iets betekenen dan zou dit voor mij al voldoening geven en zou mijn eetstoornis nog ergens goed voor geweest zijn. Inmiddels 6 jaar verder en nu werkzaam bij deze mooie stichting ben ik mijn eetstoornis zelfs dankbaar. Zonder had ik namelijk niet geweest wie ik nu ben en had ik niet bij zo’n geweldige plek kunnen werken.

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?

Tante worden van de kids van mijn vriendinnen.

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?

Probeer zoveel mogelijk bij jezelf te blijven in deze drukke en soms rare wereld. En doe soms gewoon lekker gek 😉

Scroll naar boven