Ons team

Sanne Dooren

Individueel ondersteuner

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven?

Authentiek, eerlijk, oprecht, gevoelig, leergierig.

Wat doe je voor Stichting JIJ?

Ik ben aspirantbegeleider op de startgroep op maandagavond.

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?

Voor een lange tijd was het hebben van een eetstoornis deel van mijn identiteit – omdat ik niet wist wie ik daarbuiten was en mocht zijn. Daardoor weet ik nu dat een eetstoornis zoveel breder, dieper is dan alleen (wel of niet) eten. Het erkenning van de zwaarte van het strijden tegen jezelf en de wereld, de verwarring over wie je bent; maar in herstel ook het herontdekken van jezelf, het langzaam toestaan van alle emoties, gevoelens, het milder en vriendelijker kijken naar alles wat er in je leeft, wil ik graag vanuit ervaring liefdevol spiegelend en voorlevend meegeven aan iedereen die hier komt.

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?

Ik heb er dit jaar bewust voor gekozen om te gaan soloreizen. Even lekker met mezelf weg, los van alle verwachtingen en verplichtingen van werk en studie. Ervaren hoe het is om alleen mezelf als gezelschap te hebben en nieuwsgierig meegaan in alle nieuwe ervaringen, genieten van de natuur en mooie dingen. Echt een aanrader!

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?

Dat je mag groeien, ontwikkelen op je eigen manier en je eigen tempo. Groei is breder dan alleen in een rechte lijn omhoog; juist ook in de ‘lows’ en omwegen van het leven ontdek je wie je bent, wat je wilt en wat je nodig hebt. Dit proces aangaan is één van de meest waardevolle, zelfliefde- en (zelf)respectvolle dingen die je jezelf cadeau kunt doen. Gun jezelf jezelf te worden en te zijn

Scroll naar boven