» Ons team

Reginalda Kuijpers

Groepsondersteuner

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven?

Open-minded, eigenzinnig, (hoog)sensitief, empathisch, rechtvaardig.

Wat doe je voor Stichting JIJ?

Momenteel ben ik nog niet ingedeeld, maar ik hoop individueel te gaan begeleiden of groepsbegeleider, maar iets administratief kan ook. Eigenlijk lijkt mij alles wel leuk, dus ik ga het zien.

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?

Vroeger, bijna 40 jaar geleden heb ik lang rondgelopen met een eetprobleem. Nu zoveel jaar later hoop ik anderen te kunnen helpen en begeleiden in hun gevecht deze lastige problematiek te overwinnen.

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?

Er zijn veel mooie momenten in mijn leven geweest en ik hoop dat er nog vele zullen volgen, maar dat er iemand rondloopt die uit mij en haar vader geboren is, vind ik toch wel het meest bijzondere. De liefde die je dan voelt is bijna onmenselijk, bovenaards, magisch. En de liefde voor elkaar is waar het allemaal om draait in het leven volgens mij.

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?

We zijn zo ver verwijderd als mens van de kern dat we alles moeten en overal goed in moeten zijn, alles mee moeten maken en overal geweest moet zijn. Ik geloof tegenwoordig in de kunst van het niets doen. L’arte di non far nulla! En ook “het is zoals het is”. Acceptatie van het NU!

Scroll naar boven