Planner JIJ-huis (vrijwilligersfunctie)

Ben JIJ een echt organisatietalent wie goed is in plannen én het onderhouden van contacten met een team van vrijwilligers? Vind je het leuk om administratieve taken te verrichten én om oplossingsgericht te denken en handelen? Word dan vrijwilliger bij Stichting JIJ, we zijn namelijk per direct op zoek naar een:

Planner JIJ-huis (vrijwilligersfunctie)

Wat ga JIJ doen?

Als planner ga je zorgdragen voor het inlooprooster van het JIJ-huis, dit rooster maak je ruime tijd vooruit. Je vraagt beschikbaarheid op aan de inloopondersteuners, maakt deze beschikbaarheid overzichtelijk, plant inloopondersteuners tijdig in en signaleert knelpunten in het rooster waarna je oplossingsgericht handelt samen met de coördinator van het JIJ-huis. Tevens zorg je ervoor dat de inloopondersteuners op de hoogte zijn van hun diensten, en dat de verschillende coördinatoren ook de planning ontvangen. Hiernaast ben je een algemeen aanspreekpunt voor inloopondersteuners in het geval van ziekte, vragen en dergelijke omstandigheden.

We zoeken een vrijwilliger voor minimaal een half dagdeel per week (anderhalf uur). Dit kan flexibel zijn in verband met ziekmeldingen en het vinden van vervanging, of wanneer er andere mededelingen gedaan moeten worden. Thuiswerken is in deze functie mogelijk!

Wat breng JIJ mee?

  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
  • Je bent minimaal een half dagdeel per week beschikbaar (één dagdeel bestaat uit drie uur);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Organisatietalent met open, proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent goed in het creëren en behouden van overzicht;
  • Organisatietalent, communicatief, overzicht bewaken, proactieve houding, verantwoordelijkheidsgevoel, accuraat, zelfstandig werken.

Wat biedt Stichting JIJ?

  • De kans een bijdrage te leveren aan een goed doel;
  • De mogelijkheid tot samenwerken in een betrokken en enthousiast team van vrijwilligers;
  • Een vrijwilligersvergoeding van 0,83 cent per uur en reiskostenvergoeding (maximaal 13,80 euro per dag);
  • Leuke maandelijkse borrels en vrijwilligersactiviteiten.

Wie is Stichting JIJ?

Stichting JIJ is een vrijwilligersorganisatie en biedt ervaringsdeskundige ondersteuning aan iedereen die zelf of in zijn/haar omgeving te maken heeft met een eetprobleem of eetstoornis. Wij doen dit op een anonieme en kleinschalige manier in de vorm van het bieden van een luisterend oor, het geven van informatie en advies en het begeleiden van individuen en groepen. Ook organiseren wij op herstel gerichte activiteiten, workshops en trainingen vanuit ons inloophuis, het JIJ-huis, in Rotterdam.

Meer weten of solliciteren? Reageren kan door je CV en (korte) motivatie te sturen naar vacatures@stichting-jij.nl. Ook voor vragen kun je bij dit e-mailadres terecht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wellicht zien we je binnenkort in ons JIJ-huis!

Deel deze vacature via:

Terug naar andere vacatures

Scroll naar boven