OPEN DAG: zaterdag 10 februari

Voor mensen met eetproblematiek en hun naasten

Op zaterdag 10 februari 2024 organiseert Stichting JIJ een gratis open dag in haar inloophuis in Rotterdam-Kralingen, van 10.00 uur tot 14.00 uur. De open dag staat open voor iedereen die (mogelijk) zelf of in zijn/haar omgeving te maken heeft met eetproblematiek.

Stichting JIJ biedt persoonlijke en ervaringsdeskundige ondersteuning in elke fase van eetproblematiek. Bij Stichting JIJ behoud je zelf de regie over jouw herstel en kun je authentiek jezelf zijn.

Tijdens de open dag krijg je de kans om het inloophuis te verkennen. Er zullen ervaringsdeskundige vrijwilligers zijn die doorlopend rondleidingen verzorgen in het JIJ-huis. Daarnaast kun je onder het genot van een kopje thee/koffie luisteren naar hun verhalen of informatie ontvangen over het ondersteuningsaanbod.

Hoewel aanmelden niet verplicht is, wordt het wel gewaardeerd vanwege de organisatie. Dit kan via info@stichting-jij.nl.

Het adres van het inloophuis is Oostzeedijk Beneden 11 te Rotterdam.

Meer informatie over onze open dagen is te vinden via deze link.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via info@stichting-jij.nl.

Scroll naar boven