» JIJ voor jou

Nazorggroep

Onze nazorggroep biedt jou een steuntje in de rug als je in de laatste fase zit van jouw herstel van eetproblematiek.  Je kunt je opgebouwde herstel behouden en verdere stappen zetten in persoonlijk herstel/ontwikkeling. Samen versterken we jouw herstel.

Over de nazorggroep

Als jouw behandeltraject eindigt of je in je laatste fase zit van je herstel, betekent dat niet automatisch dat jouw eetproblematiek volledig weg is. Het kan zijn dat je in het dagelijks leven nog tegen dingen aanloopt. Veel mensen ervaren deze periode (na hun behandeltraject) daarom ook als lastig. Om je een extra steuntje in de rug te bieden, kun je bij Stichting JIJ deelnemen aan het nazorgtraject. In dit traject werk je individueel of in groepsverband verder aan jouw herstel en het behoud hiervan. Het doel van ons nazorgtraject is om samen jouw herstel te versterken.

Stichting JIJ het JIJ-huis vergaderkamer

Voor mensen vanaf 18 jaar, die een gezond eetpatroon hebben ontwikkeld en hun herstel willen verstevigen. Eetstoornisgedachten kunnen mogelijk nog een rol spelen, maar je handelt er doorgaans niet naar.  

Maximaal 7 deelnemers en 2 tot 3 ervaringsdeskundigen. 

Scroll naar boven