» Ons team

Marloes van Brugge

Activiteitenbegeleider JIJ-huis en Individueel ondersteuner

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven?   

Goedlachs, gevoelig, open-minded, sportief, avontuurlijk.   

Wat doe je voor Stichting JIJ?     

Ik ben aspirant-ondersteuner. 

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?    

Tijdens mijn eetstoornis, dacht ik: Als ik hier ooit uit kom, dat ga ik een boek schrijven voor       anderen om eruit te komen. Dat heb ik nooit gedaan, maar ik voel dat ik nu met mijn levenservaring, kennis en bewustzijn wel een steun kan zijn voor anderen.  

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?    

Klinkt wat afgezaagd, maar dat is toch de geboorte van mijn twee zoons. Buiten dat ik zielsveel van ze hou, hebben ze mijn ongestructureerde leven op de kop gezet en dat is mij ten goede gekomen. Ik ervaar veel meer rust. Ik leef veel meer in het moment, wanneer zij er zijn. Ik ben niet meer aan het zoeken naar een doel in mijn leven. Een goed mens en een goede moeder zijn, die echt aanwezig is en genieten van het leven met al haar uitdagingen, is mijn hoogste doel.    

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?    

Je hebt de kracht in je om van je eetstoornis af te komen, ook al lijkt het vaak niet zo. Zie het   niet als een ziekte waar je slachtoffer van bent, maar als een pittige levensles, die je aankunt.  

Scroll naar boven