Ons team

Maria van Woerden

Communicatiemedewerker sociale media

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven?

Empathisch, enthousiast, lief, leergierig en een beetje onhandig.

Wat doe je voor Stichting JIJ?

Ik ben communicatiemedewerker social media. Ik schrijf teksten voor social media posts en ondersteun het communicatie team, bijvoorbeeld in het schrijven van teksten voor de website.

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?

Als communicatie student zocht ik een plek waar ik ervaring kon opdoen op het gebied van communicatie en een steentje bij kon dragen aan een onderwerp dat voor mij belangrijk is. Eetproblematiek heeft een groot aandeel gehad in mijn leven. Om op deze manier daar in een positieve zin iets mee te doen is voor mij erg waardevol.

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?

Moeilijk om iets te kiezen! Ik ben voor zoveel dingen dankbaar in mijn leven. Onder andere: de bijzondere band die ik heb met mijn moeder, mijn heerlijke huisje in Utrecht en de lieve vrienden en vriendinnen die ik in mijn leven heb.

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?

Wees lief voor jezelf!

Scroll naar boven