Ons team

Lucy van Eck

Inloopondersteuner

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven?

Ik heb altijd vijf kernwaardes waar ik aan vast probeer te houden, die mij denk ik goed typeren:
Balans, Plezier, Acceptatie, Uitdaging en Succes

Wat doe je voor Stichting JIJ?

Ik ben sinds vorige maand gestart als inloopondersteuner, om de week op de woensdagmiddag

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?

Vier jaar geleden kwam ik zelf als hulpzoekende in aanraking met Stichting JIJ. Bij Stichting JIJ kwam ik er voor het eerst achter dat ik niet alleen was in mijn problematiek en dat ik oké was. Ik leerde in de motivatiegroep voor het eerst mijn verhaal delen en luisteren naar anderen. Toen ik in behandeling ging bij een andere behandelaar nam ik me voor om de stichting niet uit het oog te verliezen. Ik nam me voor me voor de stichting in te zetten als ik eenmaal hersteld was, en dit motiveerde mij ook. Ik ben heel blij dat dat nu kan.

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?

Wat nu als eerste te binnen schiet is skydiven in Texel een aantal jaren terug. Dat ultieme gevoel van jezelf overwinnen en vrij zijn, de adrenaline, het uitzicht! Daarna voelde ik me zo onoverwinnelijk en dat gevoel kan ik nog steeds oproepen.

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?

Het leven wordt echt een stuk leuker zodra je stopt met perfectie nastreven!

Scroll naar boven