Informatie-, advies- en steunpunt

Als (onderwijs)professional, maatschappelijk werker, wijkteamlid, coach, huisarts, sportschoolhouder, diëtist, POH-er, therapeut krijg je soms te maken met een persoon met (mogelijk) eetproblematiek.

Het IAS-punt

Het kan dan soms lastig zijn om te weten wat je in zo’n situatie kunt doen. Waar doe je goed aan en wat kun je beter niet doen? Het zijn vragen waar elke verwijzer mee te maken krijgt. Veel verwijzers vragen dan hulp of advies bij ons IAS-punt.

Ook jij bent als verwijzer van harte welkom in ons informatie-, advies- en steunpunt (IAS-punt).

Bij het IAS-punt werken ervaringsdeskundigen op vrijwillige basis. Dit zijn mensen die zelf hersteld zijn van eetproblematiek en je graag van informatie of advies willen voorzien.

Open spreekuur

Tijdens het open spreekuur kun je zonder afspraak op elke laatste donderdagavond van de maand tussen 19.30 - 20.30 uur langskomen op onze locatie Oostzeedijk Beneden 11 in Rotterdam.

Gesprek op afspraak

Plan een afspraak voor een adviesgesprek met een ervaringsdeskundige op onze locatie of via online beeldbellen.

Telefonisch spreekuur & chat

Op verschillende dagdelen in de week zitten ervaringsdeskundigen klaar om je telefonisch te woord te staan of te reageren op jouw chat. Wij luisteren naar jouw verhaal en kunnen je informatie en advies te geven. Bel dus gerust naar 010-7370847 of gebruik de chat.

E-mail contact

Je kunt je vraag ook direct stellen via ons contactformulier of dit doen via info@stichting-jij.nl. We streven ernaar binnen 1 week (uiterlijk 2 weken) op je bericht te reageren. (Check je ook even jouw spambox?)
Scroll naar boven

Ontdek de JIJ-shop!

Bekijk en lees meer over onze herstelverhalenbundels.