Informatie-, advies- en steunpunt

Heb jij (mogelijk) te maken met eetproblematiek en wil je graag informatie, steun of advies? Dan ben je van harte welkom in ons informatie-, advies- en steunpunt (IAS-punt).

Ben jij 12 of 13 jaar? Dan kan jij contact opnemen met stichting JIJ als je eenmalig of kortdurend ondersteuning wil of vragen hebt (met toestemming van je ouder(s) en/of verzorgers).

Hoe werkt het?

Bij het IAS-punt werken ervaringsdeskundigen op vrijwillige basis. Dit zijn mensen die zelf hersteld zijn van eetproblematiek en jou graag een steuntje in de rug bieden en/of jou van informatie of advies willen voorzien.

Je kunt gratis en geheel vrijblijvend bij ons terecht. Je privacy is gewaarborgd. Een verwijzing van een huisarts is niet nodig en we geven geen informatie door aan anderen zonder jouw toestemming.

JIJ-chat

Ervaringsdeskundigen zitten voor jou klaar om te reageren op jouw chat. Wil je met ons chatten? Gebruik de chatwidget bij de HOME– of ‘JIJ-voor-JOU‘-pagina’s.

Open spreekuur

Tijdens het open spreekuur kun je zonder afspraak op elke laatste donderdagavond van de maand tussen 19.30 – 20.30 uur langskomen op onze locatie Oostzeedijk Beneden 11 in Rotterdam.

Gesprek op afspraak

Plan een afspraak voor een adviesgesprek met een ervaringsdeskundige op onze locatie of via online beeldbellen.

Telefonisch spreekuur (hulplijn)

Wij werken samen met de WEET-Hulplijn!

Op verschillende dagdelen in de week zitten ervaringsdeskundigen klaar om je telefonisch te woord te staan. Wij luisteren naar jouw verhaal en kunnen je informatie en advies te geven.

Bel dus gerust naar 010-7370847 tijdens onze aanwezigheid.

E-mail contact

Je kunt je vraag ook direct stellen via ons contactformulier of dit doen via info@stichting-jij.nl. We streven ernaar binnen één week (uiterlijk twee weken) op je bericht te reageren.

(Check je ook even jouw spambox?)

Scroll naar boven

Ontdek de JIJ-shop!

Bekijk en lees meer over onze herstelverhalenbundels.