» Ons team

Dide

Inloopondersteuner

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven? 

 Positief, gevoelig, meedenkend, sportief en gezellig 

Wat doe je voor Stichting JIJ?

Eens in de twee weken begeleid ik de nazorggroep PsyQ op woensdag, wat heel leuk is om te doen! Daarnaast ben ik af en toe te vinden tijdens de inloop op zaterdag.  

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?

Ik vind het zo mooi en bijzonder om ervaringsdeskundigheid in te zetten om mensen te helpen, wat ik ook graag had gehad tijdens mijn herstel. Al een langere periode wilde ik mijn ervaringen al inzetten, maar kon nog geen juiste plek vinden. Bij JIJ voelde het meteen goed en vertrouwd. Ik heb heel veel zin om mij voor deze organisatie in te zetten!  

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?

Sinds ik het motto heb dat ik liever iets doe waar ik spijt van heb dan spijt hebben dat je het niet hebt gedaan, heb ik heel veel leuke nieuwe dingen gedaan en geprobeerd. Van reizen in mijn eentje tot parachutespringen tot marmerschaaltje maken in de inloop. Het kan een heel eng gevoel zijn om buiten je comfort zone te gaan, maar uiteindelijk voelt het geweldig als je het hebt gedaan.  

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?   

Zoveel! Al zou het belangrijkste wel zijn dat het ook oké is als dagen soms even wat minder zijn, dat het altijd goedkomt. Uiteindelijk komt ook na een nare dag de volgende dag weer de zon op en kan je weer opnieuw beginnen! En als het niet meteen daarna beter voelt, dan komt het weer de dag erna of over een paar weken.  

Scroll naar boven