Ons team

Daphne van den Hil

Ervaringsdeskundige team IAS, Medewerker voorlichting team IAS

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven?   

Sociaal, rustig, empathisch, behulpzaam en creatief

Wat doe je voor Stichting JIJ?   

Ik werk momenteel als groepsbegeleider en ervaringsdeskundige voor Stichting JIJ

Wat is jouw motivatie geweest om voor JIJ aan de slag te gaan?    

Via een vriendin leerde ik Stichting JIJ kennen en de organisatie sprak me gelijk enorm aan. Ik was al een tijdje op zoek naar een plek om praktijkervaring op te doen naast mijn studie psychologie. En wat is nou mooier dan anderen te kunnen helpen met mijn eigen ervaring?

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?    

Ik heb lang over deze vraag nagedacht, maar ik kan gewoon niet kiezen. Het leven brengt zoveel mooie dingen met zich mee. Ik moet denken aan mijn doop, alle musicals waar ik in heb mogen spelen en alle mooie momenten die het werken bij Stichting JIJ met zich meebrengt. Maar misschien is het beste wat mij is overkomen wel dat ik weer van mezelf ben gaan houden zoals ik ben.

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?    

Ik probeer in mijn werk echt mee te geven dat je mag zijn wie je bent, juist ook met je imperfecties. En dat wil ik ook zeggen tegen alle mensen die dit op de site lezen. Een eetstoornis kan je laten geloven dat je er alles aan moet doen om die imperfecties te veranderen, maar dat hoeft juist niet. JIJ bent goed genoeg, precies zoals je bent!

Scroll naar boven