Ons team

Danitsja de Nooijer

Individueel ondersteuner

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven? 

Betrokken, empathisch, eerlijk en betrouwbaar, onderzoekend, gevoelig/sensitief. 

Wat doe je voor Stichting JIJ?     

Ik geef individuele ondersteuning, met name aan personen die naast hun eetprobleem ook dissociatieve klachten ervaren, en ik geef voorlichting over Stichting JIJ vanuit het Informatie Advies en Steunpunt (IAS). 

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?   

Tijdens mijn eigen helingsproces heb ik in een van de eerste groepen gezeten bij Stichting JIJ. Ik voelde me altijd welkom en ik vond het fijn dat ik mezelf mocht zijn en mijn eigen pad mocht bewandelen binnen het aanbod wat er was. Ik vind het heel waardevol om nu mijn ervaring weer in te zetten en anderen te mogen ondersteunen in hun weg naar herstel.  
 

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?   

Dat ik mezelf terug heb gevonden en ik met (steeds) meer compassie mezelf kan zijn. Ondanks dat ik op mijn reis naar mezelf diepe dalen ben tegengekomen kan ik nu achteraf zeggen dat ik niets hiervan had willen missen. Iedere stap en ieder inzicht nodig is geweest om te zijn waar ik nu sta en te worden wie ik eigenlijk altijd al was.  

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?   

Ondanks dat het misschien niet altijd zo voelt wil ik graag meegeven dat je er altijd mag zijn, met alles wat er is. Je bent goed zoals je bent, op ieder moment in je leven. 

Scroll naar boven