» Ons team

Bo van Hagen

Individueel ondersteuner en Groepsondersteuner sr PsyQ nazorggroep

Hoe zou jij jezelf in vijf woorden omschrijven?

Engelandganger, vogelspotter, leerkracht basisonderwijs, natuurliefhebber, danser

Wat doe je voor Stichting JIJ?    

Ik begeleid de jongerengroep!

Wat is jouw motivatie geweest om voor Stichting JIJ aan de slag te gaan?   

Hoewel mijn omgeving en ik mijn eetstoornisjaren als de hel op aarde hebben ervaren, had ik de kracht en levenslust die ik eruit heb kunnen putten nooit willen missen. Ik help graag anderen hun eetstoornis te gaan zien en ervaren als bron van een hoop wijsheid en waardering voor het leven.

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?   

Onlangs ben ik toegelaten tot de master danstherapie; de opleiding die ik al jaren ambieer!

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?   

Ga vaker de natuur in en zie hoe bijzonder mooi alles is! De natuur kan enorm veel troost, kracht en kalmte bieden wanneer je ziet hoe prachtig en toegankelijk het is en wanneer je je gaat beseffen dat we hier allemaal onderdeel van uitmaken! 

Scroll naar boven