» Ons team

Amke van Toor

Junior Beleidsmedewerker

Hoe zou jij jezelf in 5 woorden omschrijven?

Leergierig, betrouwbaar, standvastig, genuanceerd, en een boekenworm.

Wat doe je voor Stichting JIJ?

Ik ben Junior Beleidsmedewerker.

Wat is jouw motivatie geweest om voor stichting JIJ aan de slag te gaan?

Sinds kort heb ik mijn studie afgerond. Ik weet nog niet heel goed welke richting ik op wil in het werkveld. Wél weet ik dat ik graag bezig ben met onderzoek en op een positieve manier bij wil dragen aan de maatschappij. Ik ben bij stichting JIJ gaan werken om werkervaring op te doen en tegelijkertijd een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving.

Wat is het mooiste /leukste/beste wat jou is overkomen?

Het ontmoeten van mijn partner en dat we nu samenwonen met onze kat (Ziggy).

Welke boodschap wil je andere graag meegeven?

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.” – Samuel Beckett 

Scroll naar boven